Privat undervisning

 
 
Photo by stock_colors/iStock / Getty Images

Brudevals

Den vanligste grunnen til å ta privattimer er for å forberede seg på brudevalsen. Du trenger ingen erfaring for å ta privattimer og våre dyktige instruktører vil tilpasse undervisningen til den bakgrunn du og din partner har. Der er i hovedsak to ulike brudevalser å velge mellom:

1. Engelsk vals og
2. Wienervals

Den engelske valsen er en langsom og svært elegant dans. Det var denne valsen kronprins Haakon og kronprinsess Mette Marit valgte til sitt bryllup.

Wienervalsen er dobbelt så hurtig som den engelske, og det er nok den mest tradisjonelle brudevalsen. Prinsesse Mãrtha Louise og Ari Behn valgte denne dansen som sin brudevals.

Dere får også råd og vink om alt fra musikk, håndtering av slør, preparering av sko og andre praktiske elementer. 


Uforglemmelig dansekurs for dine bryllupsgjester?

Noen går også et skritt lengre og inviterer alle gjestene på kurs.  Et alternativ er å invitere gjestene på dansekurs mens brudeparet selv er hos fotografen. Kun fantasien setter grenser. Prisen for et slikt arrangement varierer i utgangspunktet fra 3000,- for 1 time til 3800,- for 1,5 time.

Photo by Halfpoint/iStock / Getty Images

Photo by sdominick/iStock / Getty Images

Utdrikningslag

Vi "skreddersyr" dansekurs til ditt utdrikningslag, eller du kan velge blant våre forslag:

Hip hop med topp moderne musikk
Salsa med gøye hoftebevegelser
"Morrodans" som "Single Ladies"
Latino-Street-Dance
Show med blanding av forskjellig dans og musikk

Alle dansestilene legges opp enkelt, slik at alle jentene får det til og har det gøy:)Ta gjerne med en flaske champagne selv som dere kan nyte i resepsjonslokalene hvis dere ønsker en pause.

Prisen for en times dansekurs på dagtid er kr. 1500,-

Det er mulig med et utvidet tilbud som for eksempel "Afternoon Tea Party", ta kontakt for informasjon og priser.


Privattimer for konkurransedansere

Etterhvert som noen av barna på barnekurs melder seg inn i HILL sportsdansere og begynner å konkurrere i sportsdans (standard/latin) eller de begynner å konkurrere i freestyle/discojazz, er det vanlig at de begynner med å ta privattimer med noen av trenerne ved Hildemors Dansesenter. Privattimer er også mulig i andre danseformer slik som for eksempel HIP HOP, disco/funk, Mengden privatttimer varierer svært mye etter ambisjoner, nivå, alder og egne ønsker. De viktigste er jo at du danser for dansegledens skyld!

Photo by JackF/iStock / Getty Images

Photo by kzenon/iStock / Getty Images

Andre typer undervisning

I tillegg til brudevals kan du også ta privatundervisning i forbindelse med ulike arrangement slik som blåtur, jubiléer etc. Eventuelt kan du gjøre som de kongelige å danne ditt eget privatparti hvor du inviterer med vennepar som du kan dele dansegleden med.