Nyt kvalitetstid med dans en dag i uken denne våren

Kursene starter i uke 3 og du kan melde deg på her.

Mange spennende dansekurs for barn, ungdom og voksne. Husk også at vi har både pardans og singel-dans for alle aldersgrupper.

Ønsker du å danse deg i form på latino-street-dance, er Paulina en inspirerende og kreativ trener som lar både barn og voksne få utfolde seg til topp moderne musikk med gøye hoftebevegelser og mange kule elementer fra populære street-danser.

Drømmer 3-åringen om å være prinsesse kan hun kose seg med Randi på lørdager eller Emilia på onsdager mens de lærer de søteste små danser til musikk de kjenner fra barne-tv eller andre kjenter filmer og teaterstykker. Bukke og neie og hilse med høyre hånd samt koordinasjon mellom høyre og venstre side av kropp, armer og ben lærer de mens det føles som en lek.

Er en karriære som "skal vi danse"-proff drømmen, er det sportsdans man starter med som barn og kursene for voksne i denne stilen kalles ballroom/latin.

Å få danse med med kadett i uniform er mulig på våre Kadettkurs som går i uke 2. Hvert kurs går over 4 timer (2 timer pr. dag) og i år har vi spesialpris (25% billigere enn ordinært) til kr. 500,- pr dame mellom 16 og 30 år. Man trenger ingen forkunnskap - dette er helt nybegynnerkurs.

Sjekk timeplanen for sesongen eller meld deg på her.

Jane Vestoel