Trenere

 
 
 Jørgen Nilsen

Jørgen Nilsen


Jørgen Nilsen

Jørgen er danseproff i TV2s "Skal vi danse?". Han har 14 NM titiler bak seg fra junior, ungdom og voksenklasse. Han har bronse fra Nordisk mesterskap og vært i semifinale i Norske Talenter. Jørgen er trener for konkurransedansere hos oss i tillegg til å undervise på kurs og privattimer.


Marit Hagen

Etter mange år på disco/funk kurs ved Hildemors dansesenter ble Marit også trener i år 2000. Hun har også gått danselinjen på Langhaugen. På Hildemors underviser hun i Disco/Funk og showdans elite. Hun er også medlem av dansegruppen Shang. Marit driver også med litt jazzdans, ballett og turn. Våren 2007 gikk hun til finalen i "Dansefeber" sammen med en hel rekke dansere fra Hildemors.

 Marit Hagen

Marit Hagen


 Tom Erik Nilsen

Tom Erik Nilsen

Tom Erik Nilsen

Tom Erik er mest kjent som vinner av "Skal vi danse" sammen med Lene Alexandar Øien på TV2. Ellers har Tom Erik en lang karriere som sportsdanser med utallige NM-titler. Forøvrig har han stått for noen av de beste norske plasseringene internasjonalt rundt år 2000 innen sportsdans (standard og latinamerikanske danser)


Silje Maubach

Silje ble ansatt ved Hildemors Dansesenter i 1998. Hun har sin bakgrunn fra Showdansgruppen "Illusion". Siljes hovedfelt er Disco/Funk og Showdans, hvor hun bruker sin erfaring både innen ballett og disco. Silje underviser også andre elever ved skolen i bevegelseteknikk og stretching. For øyeblikket har hun permisjon fra Hildemors Dansesenter for å studere dans i London, men nå er hun tilbake i Bergen og har hovedansvaret for våre jazzkurs.

 Silje Maubach

Silje Maubach


 Truls Jordan

Truls Jordan

Truls Jordan

Truls har vært ansatt ved Hildemors Dansesenter siden høsten 1973. Han har lengst erfaring som danselærer, og er svært populær både på barne-, ungdom-, voksenkurs. Hans hovedoppgave ved Hildemors Dansesenter er privatparti. Truls er utdannet gjennom Norges Danselærerforbund og The International Society of Teachers of Dancing.


Ole Petter Knarvik 

Ole Petter har danset break i mange år, og driver ved siden av det også med poppin' og lockin' (hip hop). Ole Petter har flere års erfaring i å undervise dans. Har også vært med på diverse konkurranser i Norge og utland. Ellers opptrer sammen med dansegruppen min, Absence,
ved ulike anledninger; konserter, klubber, feiringer osv. Sist men ikke minst har Ole Petter deltatt i programmet "Dansefeber" hvor han sjarmerte både dommere og TV-seere. Blant annet gikk han til finalen i siste programmet.

 Ole Petter Knarvik

Ole Petter Knarvik


 Randi R. Ellingsen

Randi R. Ellingsen

Randi R. Ellingsen

Randi er Hildemors datter, og er ansvarlig for barnekursene på Hildemors Dansesenter. Randi tok sin utdannelse i standard og latinamerikanske danser i England og er medlem av Norges Danseforbund. Barna er svært begeistret for Randi, og hun har en unik evne til å fange barnas interesse. Randis allsidige dansekarriere og lange erfaring hjelper barna å få et godt grunnlag innen dans.


Myrna Braza

Myrna har sang-delen på våre Song&Dance kurs. Hun har bred erfaring både som artist og pedagog. 

 Myrna Braza

Myrna Braza


 Eirik Nydal Adolfsen

Eirik Nydal Adolfsen

Eirik Nydal Adolfsen

Da Eirik sluttet som konkurransedanser i standard og latin i 2003 hadde han vunnet hele 17 NM-titler sammen med sin yngre søster. Eirik er også nordisk mester. Ellers underviser Eirik alt fra barnekurs, via Dirty Dancing/Latino Mix til privattimer for konkurransedansere.


Paulina Cayo

Startet å danse ballett da hun var 5år-12år og var innom Hildemors Dansesenter for å hente sin bror som gikk på disco funk/hip hop kurset og da ville hun også begynne!;) Begynte som vikar på disco/funk kursene da hun var 15-16år. Gikk på Bårdar dance explotions i Oslo 3 år og ble håndplukket av Marit for å være med på showdance elite på Hildemors i en alder av 15år. Hun var med i Olden Girls- Ulriken Eagles Cheerleading dance team fra hun var 15-18år. Hun begynte å undervise på hildemors Dansesenter i 2004 i disco/funk. Og nå underviser hun på alle våre Latino-Street Dance kurs.

 Paulina Cayo

Paulina Cayo


 Kristin Simonsen

Kristin Simonsen

Kristin Simonsen

Kristin har bakgrunn som konkurransedanser og hun har danset med våre elitedansere i mange år. Hun har vært innom de fleste dansestilene vi har og underviser fast på barnekurs samt hjelper til på andre kurs. Kristin har vært ansatt ved Hildemors Dansesenter siden hun var 13 år - den yngste vi noensinne har ansatt :)


Hanne Marie Akselsen

Hanne danset seg til finale i verdensmesterskapet i latin u/21 i 2012 og har til sammen 14 NM titiler og en bronse i Nordisk mesterskap bak seg. Hun er trener for konkurransedansere, hennes spesialfelt er latinamerikanske danser og hun underviser på kurs hos oss.

 Hanne Marie Akselsen

Hanne Marie Akselsen


 Lilly-Jane Viken Ekse

Lilly-Jane Viken Ekse

Lilly-Jane Viken Ekse

Lilly-Janeer konkurransedanse og har trent sammen med våre elitedansere i flere år. Hun har startet sin danselærer utdannelse igjennom Norges Idrettsforbund og er i øyeblikket ferdig med trener 1- nivå. Lilly-Jane har barnekurs på danseskolen i tillegg til at hun har privattimer med brudepar og lignende.


Itzel Hernández

Itzel har sin dansebakgrunn fra Mexico. Hun underviser i zumba.

 Itzel Hernández  

Itzel Hernández
 


 Therese Lundal Nilsen

Therese Lundal Nilsen

Therese Lundal Nilsen

Therese har også bakgrunn som konkurransedanser i standard og latin. I stedet for å legge danseskoene på hyllen da hun sluttet å konkurrere, ble hun istedet danselærer. Hun underviser på barnekurs så vel som på voksenkurs.


Sara Kristine Einebu

Sarah er nok mest kjent for sin innsats i TVNorges "Dansefeber" der hun blant annet deltok i finalen. Sara er spesialist i Hip Hop og underviser blant annet i Hip hop og disco/funk.


 Marie Simonsen

Marie Simonsen

Marie Simonsen

Marie er også tidligere elitedanser i sportsdans og har danset i mange år. Hun underviser blant annet på barnekurs og på Dirty Dancing/Latino Mix. Marie danser også disco/funk og showdans. Hun har på toppen av det hele konkurrert i freestyle da hun bodde i England, så denne jenten har veldig allsidig bakgrunn.


Benedikte Mæland

Benedikte er junior-norgesmester i standard- og latinamerikanske danser. Hun er trener for studentene i Bergen og resepsjonist og trener på Hildemors Dansesenter.

 Benedikte Mæland  

Benedikte Mæland
 


Andre Lundal Nilsen

Mer informasjon om Andre kommer


Jørgen Pedersen

Jørgen har bakgrunn som konkurransedanser i standard- og latinamerikanske danser. Han har danset på et svært høyt nivå, og han har derfor også privattimer med flere av konkurransedanserne og følger dem på en del konkurranser. I tillegg underviser Jørgen på en del voksenkurs.

 Jørgen Pedersen

Jørgen Pedersen


Christopher Bottolfsen

Mer informasjon og Bottolf kommer.


Kirsten Faye Jordan

Kirsten er utdannet i standard og latinamerikanske danser gjennom Norges danselærerforbund og The International Society of Teachers of Dancing. Hun er på privatparti sammen med sin mann, Truls Jordan. Kirsten har også lang erfaring innen dans og er med på å skape den unike atmosfæren Truls og Kirsten har på sine privatpartier. Dette er en meget populær trener duo.

 Kirsten Faye Jordan

Kirsten Faye Jordan


 Alexcandar E. Halleland

Alexcandar E. Halleland

Alexcandar E. Halleland

Alexcandar har vært konkurransedanser og er nå trener for studenter og unge sportsdansere i Bergen. Han har tatt trenerkurs igjennom Norges Danseforbund og underviser nå på kurs. Alexcandar var med i "Skal vi danse" på TV2 i 2009.


Hanne Toftevåg

Hanne har bakgrunn som konkurransedanser. Hun har undervist ved Hildemors Dansesenter siden 1993, og er innom alle aldersgrupper i standard og latinamerikanske danser. Hanne underviser Salsa og Tango kurs i tillegg til "universalkursene" i standard og latinamerikanske danser.

 Hanne Toftevåg

Hanne Toftevåg


 Belinda Braza

Belinda Braza

Belinda Braza

Belinda har for tiden permisjon fra Hildemors Dansesenter. I øyebklikket tar hun utdannelse ved Bårdar Danseakademi i Oslo. Hun har tidligere undervist i disco/funk ved dansesenteret.


Stephanie Mowincke

Stephanie er utdannet i London med spesialisering innen hiphop sjangeren. Hun har blant annet danset med dansegruppen til Anastacia og danset på top of the pops på TV.

 Stephanie Mowinckel

Stephanie Mowinckel


 Jane Vestøl

Jane Vestøl

Jane Vestøl

Innehaver og hovedtrener ved Hildemors Dansesenter. Jane er utdannet gjennom Norges Danselærer Forbund, og hun er en av svært få i Norge som har dommerlisens for å dømme både amatørdansere og profesjonelle. Hun har også gått på flamenco-skole i Spania. Jane har undervist ved Hildemors Dansesenter siden 1992. Hun er tidligere elitedanser, og hennes hovedfelt ligger i latinamerikanske og standarddanser. Hun er trener for sportsdanserne i Bergen, og underviser ellers kadetter, studenter, ungdomskurs og voksenkurs.