Danseshow!

Hildemors Dansesenter har lang erfaring i å organisere danseshow i ulike danseformer. Vi har blant annet danset på TV, discoteque, reklame, julebord, firmafester, jubiléer etc. Vi vil alltid tilstrebe å tilpasse et show etter dine ønsker. Generelt kan vi organisere show i alle skolens danseformer, men vi vil spesielt nevne sportsdanserne fra HILL som danser standard- og latinamerikanske danser og showdansgruppen "Illusion" som danser disco/funk og R&B.

 
 
_DSC8332.JPG

Show i standard- og latinamerikanske danser

Sportsdanserne fra HILL dominerer dagens norgeselite og noen av parene er faktisk i verdenstoppen i aldersbestemte klasser! I tillegg finnes det barnepar som også kan være svært sjarmerende å se på. Sportsdanserne er spesialisert i de 5 standarddansene engelsk vals, tango, wienervals, slow foxtrot og quickstep og de 5 latinamerkanske dansene samba, cha cha chá, rumba, paso doble og jive. Noen av dem kan også utvide reportoaret med argentinsk tango og salsa.


Showdansgruppen "ILLUSION"

Illusion består i hovedsak av trenere og tidligere trenere ved Hildemors Dansesenter. Illusion danser disco/funk, R&B og andre typer danser som man typisk ser på MTV (forskjellen er at danserne i Illusion ofte holder et høyere nivå enn det man ser på TV). Oppvisninger av jentene i Illusion egner seg med andre ord for et yngre publikum. Medlemmene har lang erfaring til tross for sin unge alder og flere av dem er også under utdannelse innen dans.

Videoeksempel


Du kan også se et filmopptak av Showdansgruppen ved Hildemors Dansesenter ved å høyreklikke:
HER (Merk at filen er på 4.1MB så det kan ta litt tid å laste ned.)

Illusion01.jpg