Hill Sportsdansere

Hill Sportsdansere er en idrettsklubb, tilknyttet Hildemors Dansesenter. Hill er en klubb for konkurransedansere i Bergen, og jobber først og fremst for et sundt og godt dansemiljø. Klubbens dansere konkurrerer i henholdsvis standarddanser (vals, tango, wienervals, slowfox og quickstep) og latinamerikanske danser (samba, cha cha chá, rumba, paso doble og jive).

 
 
Eirik og Monika Nydal Adolfsen ble nordiske mestere i 2002.

Eirik og Monika Nydal
Adolfsen ble nordiske mestere i 2002.

Konkurranser på ulike nivåer

Hill arrangerer konkurranser, og ikke minst deltar i konkurranser. Hill har mange gode resultat å vise til de siste par årene. Blant annet har man nesten gjort rent bord i de siste par års norgesmesterskap ved å vinne nesten alle klassene, - det være seg elite-, rekruttering- eller konkurranseklasse. Klubben er derfor den beste i Norge innen sportsdans når det gjelder kvalitet og blant de fremste også i kvantitet.

Klubben har også tatt flere nordiske titler de siste par årene. Flere av parene har også markert seg i andre viktige utenlandske konkurranser i en rekke europeiske land, både ved å vinne og ved å komme til finaler og semifinaler i konkurranse med flere hundre deltakere fra store dansenasjoner slik som Italia, England og Russland. Spesielt har søskenparet Eirik og Monika Nydal Adolfsen og Tom Erik Nilsen med partner Pia Engelberg Lundanes stått for disse internasjonaleprestasjonene. Du finner bilder av de to parene på denne siden. Ønsker du å se flere bilder kan du ta en titt på et billedgalleri fra NM i standard og latin våren 2002.


Show og danseoppvisninger

I tillegg til å konkurrere, danser Hill Sportsdansere oppvisninger og showShowenekoreograferes av Jane Vestøl fra Hildemors Dansesenter, og kan bestilles hos Jane@hildemors.no 

For mer informasjon om Hill Sportsdansere, kontakt Hildemors Dansesenter.

Eirik og Monika Nydal  Adolfsen er det aktive paret i Norge som har vunnet flest NM-tiltler.

Eirik og Monika Nydal
Adolfsen er det aktive paret i Norge som har vunnet flest NM-tiltler.